Gündem

Gündem Haberleri

Kocaelinde toplu taşımaya denetim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplu taşıma araçları kapsamında olan ulaşım araçlarına titiz bir denetim yapıyor.


Gündem 9.10.2021 10:00:00 0
Kocaelinde toplu taşımaya denetim

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Denetim ekipleri tarafından yapılan denetimde, ağustos ve eylül aylarında toplam bin 329 toplu taşıma aracı ve 434 ticari taksi denetime tabi tutuldu. Yönetmeliklere aykırı hareket eden 738 toplu taşıma aracına ve 143 adet ticari taksiye zabıt varakası düzenlendi. 

Denetimlere ara vermedne devam eden ekipler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bağlı olarak hizmet veren ticari taksiler de Ulaşım Denetim Şefliği Ekipleri tarafından denetim ve kontrol altında tutuluyor. Ticari taksilerde de araçların ruhsatı, personel çalışma belgesi, taksimetreleri, koltukları, emniyet kemeri gibi birçok maddenin kontrolleri yapılıyor. Denetimlerde gerekli görüldüğü durumlarda sürücülere ve vatandaşlara kurallara uyumla ilgili gerekli açıklamalar yapılıyor. Tespit edilen ihlaller için de yönetmeliklere göre cezai işlemler uygulanıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği Teknopark İstanbul ile ASELSAN'dan işbirliği
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu