Kocaelinde Mühendisler, STK ve Esnaf Masası ile buluştu


Gündem 16.10.2021 09:30:00 0
Kocaelinde Mühendisler, STK ve Esnaf Masası ile buluştu

Kocaeli Şubesi Makine Mühendisler Odası, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası ile bir araya gelerek çalışma grupları kurulması yönünde karar alındı.

KOCAELİ(İGFA)-  Makine Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu ile MMO Uygulama Merkezi’nde bir araya  gelen İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri, Belediyei çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme yaptı. 

 Güncellenen 2022 – 2024 Stratejik Planında Katılımcı Bütçe’nin hayata geçirilmesi gerektiği konuşulan toplantıya STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç ve Nurullah Özel, Meclis Üyesi Devrim Bal, Strateji Geliştirme Müdürü ve MMO Ankara Şube eski Başkanı Cemal Taki Şahan, MMO Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB İKK Genel Sekreteri Murat Kürekçi, MMO Kocaeli Şube Müdürü Alpslan Güven ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Dünyada 125 ülkede 2 bin 700 yerel yönetimin yer aldığı, ülkemizde 13’üncü belediye olarak üyesi olduğu ICLEI Sürdürülebilir Yerel Yönetimler Platformu ve Döngüsel Şehirler Protokolüne imza atan İzmit Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan bahsedildi.


TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu TGC'nin 'Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerini buldu
Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret Tombul ve Aktaş’tan Başkan Zeyrek’e ziyaret
Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu Bakan Güler, TRT Çocuk Korosu ile buluştu
Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı Bursa'da çocuklar bayramın tadını çıkarttı
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti'de bir istifa daha