Kocaeliden kursiyerlere dijital pazar hizmeti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) tarafından kursiyerlerin aile ekonomisine katkı sunmak adına projelendirerek hayata kazandırdığı komeksepeti.com, kısa sürede alışverişin yeni adresi oldu.


Gündem 24.03.2021 16:00:00 0
Kocaeliden kursiyerlere dijital pazar hizmeti

KOCAELİ (İGFA)- Kocaelide kişiye özel tasarımlarla eşi benzeri olmayan ürünleri vitrine çıkaran komeksepeti.com el emeği göz nuru ürünleri satışa sunuyor.  Bu kapsamda giyimden, takı-aksesuara, dekorasyondan, geleneksel sanatlara kadar farklı alanlarda ürünlerin yer aldığı sitede, açıldığı günden bugüne ürün yelpazesini genişleterek ilerlemeye devam ediyor. komeksepeti.com adlı internet sitesi, birbirinden maharetli ellerin sabır ve özenle ürettiği el emeği göz nuru eserlerin daha kolay satılabilmeleri için güncel yazılım altyapısı ile profesyonel bir platform tarafından destekleniyor. Platform üzerinden satın alınan ürünler, Kocaelide yaşamanız durumunda Kurs Merkezinden teslim alma seçeneği ile kargo ücreti ödemeden teslim alınabiliyor.

Bin bir emekle işlediği ürünlerini komeksepeti.com da satışa çıkaran Gebze KO-MEK kursiyeri Hatice Gökbulut, kanaviçe ve rölyef kurslarına geldiğini ifade ederek, komeksepeti.com sayesinde bu ürünleri daha kolay alıcıya ulaştırarak aile bütçelerine katkıda bulunduklarını söyledi.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı