Kocaelide kahraman sürücüye Başkandan teşekkür

Kocaelide geçtiğimiz günlerde aracında rahatsızlanan yolcusunu tereddüt etmeden hastaneye yetiştiren UlaşımPark sürücüsü Emre Kayaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın teşekkür etti.


Gündem 15.03.2021 18:30:00 0
Kocaelide kahraman sürücüye Başkandan teşekkür

KOCAELİ (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, UlaşımPark’ın kahraman personeli Emre Kaya’yı makamında ağırlayarak plaket takdim etti. Buluşmaya Genel Sekreter Yardımcısı Sadık Uysal ve UlaşımPark Genel Müdürü Murat Sağlam’da katılım sağladı.

“İYİLİK BULAŞICIDIR, SÜRÜCÜMÜZÜ TEBRİK EDİYORUZ”

Kaya’nın yapmış olduğu davranışın tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Başkan Büyükakın, insanlık adına gerçekleştirilmiş takdire şayan bir davranış olduğunu belirtti.

UlaşımPark sürücüsü Emre Kaya ise “Yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı” dedi. Kaya, “Yolcumun hastalandığını duyduğumda onu rahatlatmak adına sürekli sorular sordum ve bir nebzede olsa ağrısını dindirmeye çalıştım. Dayanılmaz bir ağrısı olduğunu anladığımda gözümü dahi kırpmadan yolcumuzu hastanenin aciline götürdüm. Her sürücümüz bizim misafirimizdir" dedi.


ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!