Kocaelide "Gençliğin İstiklal Renkleri" tanıtıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ödüllü "Gençliğin İstiklal Renkleri" Grafiti Tasarım Yarışması kapsamında, Grafiti tanıtım programı gerçekleştirdi.


Gündem 28.03.2021 15:00:00 0
Kocaelide
KOCAELİ (İGFA)- İzmit Kent Meydanında yapılan “Gençliğin İstiklal Renkleri Grafiti Tasarım Yarışmasının tanıtım programına çok sayıda Grafiti sever katıldı. Her fırsatta gençlerin yanında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın gençleri yine yalnız bırakmadı. Tanıtım programına Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’da katılım sağladı. Tanıtımda konuşan Başkan Büyükakın gençlere hitaben "Yarınları, siz gençler için tasarlamaya çalışıyoruz" dedi. Geçmişten günümüze sürekli yöneticilerin gençler için daha iyi yarınlar hazırlamak için çalıştığının altını çizen Başkan Büyükakın “Sevgili gençler, mutluluğumuz daim olsun. İnsanlar huzur içinde yaşamak için var. Belediye gibi tüm kamu kurumları da vatandaşlarımızı mutlu etmek için var. Sizler daha iyi yarınlarda yaşayın diye belediyemizin tüm imkânlarını seferber ediyoruz” dedi.

Alanda gençlerle bol bol muhabbet eden Başkan Tahir Büyükakın, Türkiye Bayrağı temalı grafiti yaptı. Bunun yanında gençlerle bisiklet süren Büyükakın gençlerin heyecanına ortak oldu.

EXTREME SPORTS SHOW VE İNTERAKTİF GRAFFİTİ

Özellikle alanda olan gençlerin coşku ve heyecan yaşadığı Extreme Sports Show ve İnteraktif Grafiti gösterileri katılımcılara tarifsiz duygular yaşattı. Tanıtım sonunda ise garfitilerinin oluşturduğu Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı görselleri de beğeni aldı.

16 yaş altı ve 16 yaş üstü olarak iki kategoride grafiti tasarım yarışması ile İstiklal Marşı ve Mehmet Akif konulu görsellerle Cumhuriyet döneminin mücadele yıllarının anlamı gençlere aktarılması planlanıyor. 7-16 ve 16-27 yaşları arası iki kategoride gençler bireysel bir şekilde katılım yapabilecek.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası
2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek 2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası