Kocaelide gençler bilimin ışığında geleceğe hazırlanıyor

İzmit’in caddelerinde çocuklarla ve gençlerle yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, Kocaelide 17 Bilgievi ve 10 Akademi Lise ile binlerce çocuğa ve gence hizmet verdiklerini belirtti.


Gündem 1.03.2021 11:30:00 0
Kocaelide gençler bilimin ışığında geleceğe hazırlanıyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İzmit’te Fethiye Caddesi ve Yürüyüş Yolu’nda çocuklar başta olmak üzere gençlerle yakından ilgilendi. Geleceğin sahibi olan nesile her alanda destek olduklarını kaydeden Başkan Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve Bölge Koordinatörü Hasan Ayaz’ın yanı sıra beraberindeki heyetle gençlerin önerilerini de dinledi.

“GENÇLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADIK”

Her fırsatta gençlerle sohbet ettiğini, ülke ve kente dönük önerilerini dinlediği de dile getiren Başkan Büyükakın, “Akademi Üniversite projemizle, Uluslararası Öğrenciler Birimimizle, Diriliş ve Spor Kamplarımızla, Ücretsiz Spor Okullarımızla ve bunların yanında Spor Organizasyonlarımızla gençliğimizin yanında olduk" dedi.

Kocaeli’nin tüm ilçelerinde spor ve gençlik tesisleri ile eğitim alanları projelerine ağırlık verdiklerini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, TÜBİTAK ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kurulmuş olan Türkiyenin en büyük endüstriyel dönüşüm projesinin içinde yer alan Bilim Merkezi ile çocuklarla birlikte gençleri Bilim ve robotik kodlama ile buluşturduklarını söyledi.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi