Kocaelide EYTlilerden parmak sallamalı mesaj!

Kocaelide Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, parmak sallayarak, “Bizi hafife almayın” mesajı verdi.


Gündem 9.03.2021 17:00:00 0
Kocaelide EYTlilerden parmak sallamalı mesaj!

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Net Medya Grup’u ziyaret etti. Ziyarete Kocaeli EYT Derneği Başkanı Zekeriya Akbulut ile yönetim kurulu üyeleri Gülşah Çet, Hakan Çağlayan, Avni Aslan ile Yavuz Gültekin ve Mustafa Duman katıldı.

Türkiye genelinde 5 milyon, Kocaeli’de 325 bin civarında EYT’li olduğunu belirten Başkan Zekeriya Akbulut, işsizlik bu kadar artmışken düşük emekli maaşları ile geçinemeyenler çalışmak zorunda olduğunu ve her geçen gün de çalışmaya devam edeceğini söyledi. Başkan Akbulut, yasa çıktığında hemen emekli olabilecek sayının 750 bin ile 3 milyon arasında olacağını kaydederek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parmaklarını sallayıp, “Bizleri hafife almayın ve mağduriyetimizi biran önce giderin” mesajı verdi.

“Sizleri yakından takip ediyoruz”

Kocaeli EYT’liler Derneği yönetimini Net Medya Grup Merkez binasında Reklam Müdürü Ayten Duymuş ile birlikte ağırlayan Başkan Soner Kılıç ise, EYT’lilerin sorununun kanayan bir yara haline geldiğini söyledi. Kılıç, EYTlilerin mücadelelerini takdirle karşıladıklarını belirterek, yayın organları olarak her daim desteğe hazır olduklarını kaydetti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı