Kocaeli Tekel Duvarı alanı yeşillendi

Kocaelililerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atan ve özellikle de çocuklar için ciddi riskler taşıdığı için yıkılan Tekel Duvarı alanı yeşillendirildi.


Gündem 5.04.2021 12:00:00 0
Kocaeli Tekel Duvarı alanı yeşillendi
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlike oluşturan Tekel Duvarı’nın yıkımı önceki gün gerçekleştirilmişti. İzmit Merkezdeki Sabri Yalım Parkı’nda bulunan Tekel Duvarı’nın yer aldığı alan şimdi de Büyükşehir ekipleri tarafından yeşillendirildi. Böylece alan hem tehlike arz etmekten kurtarıldı, hem de görsel güzellik kazandırılmış oldu.

Hemen yanı başında yer alan çocuk parkı için de tehlikenin ortadan kaldırıldığı çalışmalarda, İzmit ilçesinin merkezinde bulunan alan daha da estetik hale getirildi. Vatandaşlar çalışmanın yapılmasından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı