Kocaeli sokaklarında "Şanslı" ilk adımını attı


Gündem 23.10.2021 12:00:00 0
Kocaeli sokaklarında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Eylem Planı kapsamında yapılan Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevinde ayakları tutmayan kediye yürüteç takıldı.

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 'Sokak Hayvanları Eylem Planı' kapsamında Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Patilik Mutlu Sokak Hayvanları Kasabası'na dönüştürülmüştü.
Geçirdiği kaza nedeniyle arka ayakları tutmayan kediye Pati Hayat Atölyesinde, fizik tedavi ile birlikte yürüteç takıldı. Başkan Büyükakın’ın da yakından ilgilendiği küçük kediye Kocaeli haklı, "Şanslı" ismini koydu.Yaralı kedinin tedavi sürecinin devam ettiğini belirten Veteriner Hekim Koray Özgür, “Sessiz dostlarımıza mutlu bir hayat sunmak için çalışıyoruz. Açılış öncesi getirilen kedimizin 20 günlük bir tedavi süreci oldu. Kendi imkânlarımızla yaptığımız yürüteç ve destek uygulamalarıyla dostumuzun daha mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. 


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor