Kocaeli’nin yeni turizm filmine sosyal ilgi

Kocaeli Turizm Filmi “Show Me Kocaeli”nin izlenme sayısı sosyal medyada 1,5 milyona ulaştı.


Gündem 1.10.2021 12:00:00 0
Kocaeli’nin yeni turizm filmine sosyal ilgi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’nin doğa harikası köşelerinde çekilen turizm filminin ilk gösterimi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde yapıldı. Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından da paylaşılan film, sosyal medyalar ve youtube paylaşımlarıyla toplamda 1,5 milyonu aşkın gösterime ulaştı.

Kocaeli'nin doğa harikası güzelliklerinin, Karadeniz sahillerinin, kanyonlarının, yaylalarının, gastronomi değerlerinin yer aldığı eşsiz güzellikteki turizm filminin çekimleri geniş bir takipçi kitlesine sahip olan sinematograf Halil Bekar ve ekibi tarafından yapıldı. Halil Bekar ve ekibi her mevsim ayrı güzellikteki Kocaeli’ni görüntüleyebilmek için, sonbahar-kış ve ilkbahar-yaz aylarında şehrin farklı noktalarında çekimler gerçekleştirdi. Kocaeli’de yapılan kayak, dalga sörfü, sualtı dalışı, yamaç paraşütü, su kayağı, kano, kaya tırmanışı gibi macera sporlarının da yer aldığı videoda aksiyon çekimler fpv drone ile gerçekleştirildi. Halil Bekar’ın bir yandan Kocaeli’deki tüm macera sporlarını deneyimlediği turizm temalı filmde, özellikle bölümler arasındaki fantastik öğeleri barındıran geçişler dikkat çekti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XC1klonfzNU

Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek