Kocaeli Müteahhitler Birliği’nden KOTO’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Oğuzhan Keleş ve yönetimini ağırladı.


Gündem 18.04.2021 19:30:00 0
Kocaeli Müteahhitler Birliği’nden KOTO’ya ziyaret

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Ticaret Odası’nın da destekleriyle kurulan Kocaeli Müteahhitler Birliği, geçtiğimiz hafta genel kurulunu gerçekleştirdi. Yeni Başkan Oğuzhan Keleş ve yönetimi, göreve seçilmesinin ardından Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Akın Doğan’ı ziyaret etti. 

KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Sayman Üyesi Mikail Kayacı ile  Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Atalay, Yusuf Ziya Uludüz, Mehmet Akif Şen, Abdurrahman Çuhadar, Murat Barış ve Meclis Üyesi Metin Sözer’in yer aldığı ziyarette ilk olarak Başkan Bulut ile bir araya gelen müteahhitler, yeni dönem projelerini açıklayarak, bilgi verdi.

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Başkan Keleş nezdinde yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diledi. Deprem kuşağında bulunan Kocaelinin yapı stoku düşünüldüğünde önemli görevler düştüğünü ifade eden Bulut, oda olarak çalışmalara her zaman katkı sunmaya hazır olduklarını söyledi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”
Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı Sosyal medya burun estetiğine ilgiyi arttırdı