Kocaeli İzmitte engelli bireylere beslenme eğitimi


Gündem 24.10.2021 14:00:00 0
Kocaeli İzmitte engelli bireylere beslenme eğitimi

Kocaelide İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü engelli bireyleri ve ailelerini bilgilendirmek amacıyla Down Kafe’de beslenme eğitimi programı gerçekleştirdi.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü engelli bireylerimizi her alanda desteklemeye özen gösteriyor ve bunun için gerekli olan eğitimleri vermeye devam ediyor. Özel Konak Hastanesi Diyetisyeni Ezgi Karakoç’un sunumuyla, Konak Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Seçkin Özer, İzmit Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve özel gereksinimli bireylerin ailelerinin katılımlarıyla Down Kafe’de beslenme eğitimi semineri gerçekleştirildi.

Eğitim programında; özel gereksinimli bireylerin beslenme konusunda dikkat etmeleri gereken husular, besin takviyeleri ve sağlıklı beslenmeden bahsedildi. Seminerde ayrıca ailelerin ve özel gereksinimli bireylerin merak ettikleri sorular cevaplandı.

Keyifli anlara da sahne olan etkinlikte İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!