Kocaeli İzmitte çevreci kardeşlere teşekkür

Kocaelide İzmit Belediyesi büyük hevesle atık toplayan iki kardeşin heyecanına ortak olarak teşekkür belgesiyle takdir etti.


Gündem 12.04.2021 13:30:00 0
Kocaeli İzmitte çevreci kardeşlere teşekkür
KOCAELİ (İGFA) - Geri dönüşüm projelerine çocukların katılmasına önem veren ve birçok çalışmasında erken yaşta çevre koruma bilinci kazandırmaya özendirmeye gayret eden İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri çabaları da takdir ediyor. Atık yağ, elektronik atık ve ambalaj atığı toplama çalışmaları konutlardan büyük destek gören İzmit Belediyesi, Orhan Mahallesi’nde ikamet eden 8 yaşındaki Fatih Efe Şahin ile 5 yaşındaki Beytullah Poyraz Şahin kardeşleri düzenli olarak atık topladıkları için ziyaret etti. KARDEŞLERE TEŞEKKÜR Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen takdir ve teşvik çalışmaları kapsamında Şahin Ailesi’nin kapısını çaldı. Hazırlıksız olan aile fertleri kapıda belediye ekiplerini görünce önce şaşkınlık yaşadı. Belediye ekipleri, çevre korumanın küçük kahramanları Fatih Efe Şahin ve Beytullah Poyraz Şahin’e sürekli atık toplayıp belediyeye teslim ettikleri için teşekkür etti.  İki kardeşin duyarlı davranışına kayıtsız kalmayan İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri küçük kahramanlara teşekkür belgesi verdi.

Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar