Kocaeli Hereke Sahiline ulaşım kolaylığı


Gündem 19.10.2021 11:00:00 0
Kocaeli Hereke Sahiline ulaşım kolaylığı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Hereke sahiline yapılan 15 metre genişlikteki yolda araçlarını park edebilen vatandaşlar kolaylıkla sahile ulaşım sağlayacak.

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli'nde 240 metre uzunluğuna sahip olan Hereke sahil yolun 125 metrelik kısmına sağlı-sollu olarak araçlarını park edebiliyor. 15 metre genişliğindeki yola 1600 metreküp kazı 860 metreküpte dolgu yapıldu. Bölge halkının rahatlıkla ulaşım sağlayacağı yola kazı ve dolgu çalışmaları sonrası 1.152 ton plent miks serimi, 460 ton binder asfalt ve sonra olarak da 288 ton aşınma asfaltı serildi. 

Daha düzenli ve moderne hale gelen Körfez Hereke Sahil Parkında 650 metre bisiklet yolu, 9 adet balık tutma yeri, 1 adet ahşap oyun grubu, 1 adet engelsiz ahşap oyun grubu, 1 adet fitness takımı, 1 takım crosfit egzersiz alanı, 1 adet amfi, gün batımı seyir terası, 300 metre tıbbi ve aromatik bitki alanı, 23 bin 276 adet fidan, ağaç, çalı, 114 bank, 12 adet bisiklet park alanı bulunuyor.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı