Gündem

Gündem Haberleri

Kocaeli Gültepeye Kültür Merkezi


Gündem 23.10.2021 10:00:00 0
Kocaeli Gültepeye Kültür Merkezi

İzmitin kurtuluş yılının yüzüncü yılında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından temeli atılan Gültepe Kültür Merkezi’nde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Kültür merkezinde duvar tuğla işleri tamamlandı.

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, merkezin tuğla duvar imalatı ile çatı işlerini tamamen bitirdi. Gültepe Kültür Merkezi'nde şu an pencere montajları, iç kısım sıva işleri ile su ve elektrik tesisat işleri yapılıyor. İlerleyen günlerde binanın dış cephe sıva işlerine başlanacak.

Gültepe Mahallesi 4397 ada 22 nolu parselde yapılan kültür merkezinin proje alanı 229 metrekare olarak planlandı. Proje kapsamında 2 bodrum katta millet kıraathanesi, elektrik odası, bir rezerv oda ve bodrum katta bilgisayar odası ve bir bilgisayar odası bulunuyor. Zemin katta bir toplantı odası, çay ocağı ve mescit yer alırken 1 katta konferans alanı ve mescit bulunuyor. 2 katta ise bir toplantı odası ve bir dernek odası bulunuyor. 2 bodrum kat 128,36 m², 1 bodrum kat, zemin kat, 1 kat ve 2 kat 131,16m² olmak üzere 5 katlı olan yapı toplam 653 m² inşaat alanına sahip.


Sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor Sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor
Yeni mayo sahibi Tobias Andresen oldu Yeni mayo sahibi Tobias Andresen oldu
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı! Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Kayseri'de gençlere 10 milyon porsiyon çorba ikramı Kayseri'de gençlere 10 milyon porsiyon çorba ikramı
Özlem Değirmen’den görkemli defile Özlem Değirmen’den görkemli defile