Kocaeli Gebzede Mitsuba işçileri direniş başlattı

DİSKe bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası, Kocaeli Gebze’de otomotiv tedarik sektöründe faaliyet gösteren Mitsuba Turkey Otomotiv AŞ’de çalışan işçilerin işten atmalar ve sendikasızlaşmaya karşı direniş başlattı.


Gündem 12.10.2021 13:30:00 0
Kocaeli Gebzede Mitsuba işçileri direniş başlattı

KOCAELİ (İGFA) - DİSK'e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası üyesi işçiler Mitsuba işçilerine destek için fabrika önünde toplandı. İşçileri haklarına dayanışma için fabrika önüne gelenlerin sayısı artarken, sendika üyeleri hem fabrika içindeki, hem de dışındaki işçilerce “Patronların kölesi olmayacağız” sloganları atmayı sürdürüyor.

Sendika tarafından yapılan yazılı açıklamada, DİSK Genel Sekreteri ve Birleşik Metal İş Sendikası Adnan Serdaroğlu öncülüğünde bir heyetin Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un davetiyle işveren temsilcileri ile görüşmek üzere Kocaeli Valiliği’ne gittiğini bildirdi.

 

https://twitter.com/BirlesikMetal/status/1447851221805682693

Büyükşehirin çocuk kütüphanesinde “23 Nisan” coşkusu Büyükşehirin çocuk kütüphanesinde “23 Nisan” coşkusu
Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı Judo şampiyonları Ordu'dan çıktı
11 ilde 63 Siber'göz'altı! 11 ilde 63 Siber'göz'altı!
Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz Kurtulmuş: Anayasa çalışmalarının ayrışma vesile olmamasını temenni ediyoruz
Başkan Büyükkılıç, MÜSİAD’lı iş insanları ile bir araya geldi Başkan Büyükkılıç, MÜSİAD’lı iş insanları ile bir araya geldi