Kocaeli Gebzede Beyaz Kalpler Merkezi çalışmaları devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı gençlere yönelik farklı alanlar da eğitim vermek için Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezini yapıma başladı.


Gündem 12.10.2021 10:30:00 0
Kocaeli Gebzede Beyaz Kalpler Merkezi çalışmaları devam ediyor

KOCAELİ(İGFA)- Gebze'nin Osman Yılmaz Mahallesi'nde yapılacak olan Beyaz Kalpler Merkezi'nde, A bloktaki betonarme imalatlarını tamamladı. B,C ve D bloklarda ise betonarme imalatları devam ediyor. Çalışmalar proje dâhilinde tuğla duvar, çevre duvar ve çatı imalatları ile sürecek.

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda İnşaat alanının 2 bin 904 metrekare olacağı Gebze Beyaz Kalpler Merkezi, toplam kapalı alan bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje, bodrum kat, zemin kat ve 1 kat şeklinde uygulanacak. bodrum katta sığınak ve teknik hacimler olacakken zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak.

Beyaz Kalpler Merkezi, gençlerin sosyal ve eğitim hayatına katkı sağlamak için hizmete girecek. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı