Kocaeli Büyükşehir spor tesislerini çoğaltıyor

Kocaelideki spor tesisi sayısı 89a ulaştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebzede Olimpik Yüzme Havuzu ile Sporcu Eğitim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


Gündem 13.03.2021 13:00:00 0
Kocaeli Büyükşehir spor tesislerini çoğaltıyor

KOCAELİ (İGFA) -  Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebzede Cumhuriyet Mahallesi Yarım Olimpik Yüzme Havuzu ile Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde (GEBZESEM) inceleme gerçekleştirdi.

Kocaeli’nin çocuklarına ve gençlerine hizmet etmenin kendilerine çok büyük mutluluk ve gurur yaşattığını incelemeler sonrası dile getiren Başkan Büyükakın, “Türkiyede ve şehrimizde gençler artık bizlerin en büyük hizmet etmede enerji kaynağımız. Onların sağlıklı bir şekilde geleceğe hem aklen hem de fiziksel olarak hazır olmasını çok önemsiyoruz. Bu nedenle tesisleşme noktasında adım atmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki gençler hayatın her alanında ülkemizin ve şehrimizin yolunu aydınlatmaktadır. Onlar için proje ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

 “SPOR TESİSLERİNİ ÇOĞALTMAK İÇİN YOĞUN BİR ÇABAMIZ VAR”  

Çocukların ve gençlerin sağlıklı büyümeleri ve yetişmeleri için spor tesislerini çoğaltmak adına yoğun bir çabaları olduğunu kaydeden Başkan Büyükakın, "Bu nedenle Gebze Cumhuriyet Mahallemizdeki spor salonunu tamamladık. Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzdaki çalışmalar da sürüyor. Çalışma bitince Gebzeli çocuklarımız ve gençlerimiz yüzmenin tadını çıkaracaklar. 15 bin metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’ndeki çalışmalarını yerinde gördük. Çalışmaların sona yaklaştığı sporcu eğitim merkezimizi yakın zamanda hizmetinize sunmuş olacağız. GEBZESEM bölgede yaşayan sporcuların antrenman yapacakları ve eğitim görecekleri modern bir spor merkezi olarak kente hizmet verecek” diye konuştu.




Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu