KO-MEK ve Halk Eğitim bir araya geldi

Kocaelinde yetişkinlere eğitim veren KO-MEK ve Halk Eğitimi kurumları bir araya gelerek, önceki dönemin değerlendirmesini yaptı. Kocaelinde yapılan toplantıya eksiksiz katılım sağlandı.


Gündem 29.09.2021 15:00:00 0
KO-MEK ve Halk Eğitim bir araya geldi

KOCAELİ (İGFA)- Geçmiş dönemin değerlendirmesi yapılan toplantıya ev sahipliği yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Şenol Pekgöz, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek herkese başarılar diledi. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından halkın eğitimine büyük destek verildiğini söyleyen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Ekiz, “Bu toplantıların biz eğitimciler için son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığınca alınan kararları görüşüp Kocaeli’nde uygulamak için çalışmalar yapmalıyız’’ diyerek 13 Eylül Pazartesi günü eğitimlerin 12 ilçede ve 43 kurs merkezinde 351 branşta ve 688.334 kişinin katılımı ile başladığını belirtti. 

KO-MEK eğitimlerinden ücretsiz yararlanmak isteyen vatandaşlar başvurularını resmi internet sitesi olan www.komek.org adresi üzerinden yapabilecek.
 


Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı
Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti Kros yarışları Nilüfer'de nefesleri kesti
Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret Hasan Akgün’den, Mehmet Özcan’a ziyaret
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu 23 Nisan Çocuk Şenliği, minik öğrencilerin gösterileriyle son buldu