Kızılay Malatyaya personel alınacak

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Malatya Üretim Üssünde görevlendirilecek personeller için başvuruları aldıklarını bildirdi.


Gündem 26.02.2021 10:30:00 0
Kızılay Malatyaya personel alınacak

MALATYA (İGFA) - Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Malatya Üretim Üssünde inşaat ve kurulum faaliyetleri devam eden Barınma Sistemleri Fabrikasında görevlendirilmek üzere bölüm sorumlusu, kısım sorumlusu, operatör, usta ve yardımcı eleman olmak üzere 5 farklı pozisyon için kurumun ihtiyacı olan kriterlere uygun olarak iş ilanlarının Kızılay Kariyer platformunda yayımlandığını söyledi.

İş gücü ihtiyacının hafif çelik-prefabrik yapılar ve konteyner üretim hatlarında görevlendirilmek üzere planlandığını vurgulayan Soylu, tesisteki üretim hatlarında; soğuk metal şekillendirme makineleri (Rollforming Makineleri), kaynakhane, preshane, kesimhane ve montaj hatlarının yer aldığını duyurdu.

16 Şubatta başlayan başvuruların 26 Şubatta sonlanacağını kaydeden Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, "İlanlara yapılan başvurular, pozisyonların gerektirdiği kriterler dikkate alınarak insan kaynakları birimimiz tarafından elemeye tabi tutulacak, kalan adaylar arasında yapılacak çeşitli sınavların ardından işe alım süreçleri tamamlanacak" açıklamasında bulundu.

 

 


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba