Kızı ile Aynı Yerde Toprağa Verildi;


Gündem 3.08.2020 23:20:00 0
Kızı ile Aynı Yerde Toprağa Verildi;

Isparta’da görev yapmakta olan Yüzbaşı E. T., 1 sene önce boşanmış olduğu S. D.’den olan kızı D.N.’ı öldürdükten sonra intihar ederek kendi yaşamına da son verdi.

Kızı ile Aynı Yerde Toprağa Verildi;

İzmir’in Aliağa ilçesinde, beylik tabancası ile intihar eden Yüzbaşı E. T. ve öldürdüğü 4 yaşındaki kızı D. n., birer gün arayla toprağa verildi.

Olay, geçtiğimiz perşembe akşamı, Siteler Mahallesi Petrokent Sitesi’nde meydana geldi. Isparta’da görev yapan Yüzbaşı E. T., 1 sene önce boşandığı S. D.’den olan kızı D. N. ile tatil için memleketi İzmir Aliağa’ya geldi. E. T. iddiaya göre S. D. ile telefonda konuşurken henüz bilinmeyen nedenle aralarında kavga çıktı. Kavganın ardından E.T. beylik tabancasıyla önce kızı D.N.’ı ardından da kendisini vurdu.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, baba ve kızının yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından E. T. ve N. D.’in cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı