Kırşehir Valisi Akın, Genç Ofiste gençlerle buluştu

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Abdülkadir Özcan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi’nde yer alan Genç Ofis Biriminde incelemelerde bulundu.


Gündem 11.03.2021 16:30:00 0
Kırşehir Valisi Akın, Genç Ofiste gençlerle buluştu

KIRŞEHİR (Kırşehir Kısa Haber)

Kırşehir Valisi İbrahim Akının Genç Ofis Birimi incelemelerinde, gençleri spora yönlendirecek projelere önem verdiklerini söyledi.

Okuldaki öğrencilerimizin sporla iç içe olmalarını sağlamak amacıyla Gençlik Merkezlerinde yürütülen faaliyetleri okullarda da vermek üzere Genç Ofis adı altında atölyeler kurulduğunu belirten Vali Akın, “Abdülkadir Özcan Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi içerisinde oluşturulan Genç Ofiste akıl ve zeka oyunları atölyesi, masa tenisi salonu, dart salonu ve geleneksel okçuluk gibi aktivite salonları bulunuyor. Öğrencilerimiz bu atölyelerde sosyal yönlerini geliştirecek kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunarak boş vakitlerini etkili ve verimli şekilde değerlendiriyorlar” dedi.

Gençlik Merkezleri ile okullar, üniversiteler ve yurtlar arasında iletişimi sağlamak ve güçlendirmek amacıyla kurulan Genç Ofislerin öğrencilerin bireysel becerilerinin gelişimine önemli katkılar sağladığını söyledi. Daha sonra öğrencilerle sohbet ederek çeşitli aktivitelere de katılan Vali Akına, İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin ile okul yöneticileri de eşlik etti.  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı