Kırşehir UNESCO için logosunu arıyor

UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Programının Müzik Şehri kategorisine dahil edilen Kırşehir için, Türkiye geneli logo yarışması düzenlendi.


Gündem 25.02.2021 10:30:00 0
Kırşehir UNESCO için logosunu arıyor

KIRŞEHİR (İGFA) - Kırşehir Belediyesi, şehrin kültürel ve tarihi değerlerini yansıtan yöresel müzik anlayışının evrensel müzik anlayışı ile birleştirerek, Kırşehire özgü bir logo kazandırılma amacıyla logo yarışması düzenlediğini duyurdu. UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Programının Müzik Şehri kategorisine dahil edilen Kırşehir ile ilgili başlatılan ödüllü logo yarışmasıyla ilgili başvuruların 16 Nisan 2021 tarihine kadar yapılabileceği bildirildi. 10 bin lira ödüllü yarışmayla ilgili detaylı bilgiyi www.kirsehir.bel.tr adresinden edinilebilir.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi