Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak

Kırşehirde TOKİ imzası taşıyacak ve 253 konuttan oluşacak Mucur TOKİ Evleri projesi ile ilgili Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz teknik detayları paylaştı.


Gündem 25.02.2021 11:00:00 0
Kırşehir Mucur’a TOKİ yapılacak

KIRŞEHİR (İGFA) - Kırşehirin Mucur ilçesinde yapılması planlanan TOKİ projesi ile ilgili müjdeyi Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz verdi.

TOKİnin Mucura yapacağı konut projesi ile ilgili teknik detay ve kullanım alanlarıyla ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, 80 kişinin çalıştırılması planlanan projenin hafriyat çalışmalarının 7 ay, inşaat çalışmalarının ise 8 ay süreceği ve toplamda 15 ayda tamamlanacağını kaydetti.

Faaliyetin gerçekleştirileceği 43 bin 843 metrekarelik alanda oluşacak hafriyatın Mucur Belediyesinin göstereceği hafriyat döküm alanına taşınacağını belirten Başkan Yılmaz, projenin inşaat ve iskan aşamasındaki su ihtiyacının saha çevresinde yer alan yerel yönetimin mevcut şebeke bilgileri ile yüklenici tarafından sağlanacağını söyledi. Yılmaz, herhangi bir yeraltı su kaynağının kullanımın söz konusu olmadığı toplu konut projesiyle ilgili ayrılan park ve rekreasyon alanının ise yaklaşık 8 bin metrekare olduğunu kaydetti.   


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...