Kırklarelinde Ataköy Halkı toprağı için mücadele ediyor


Gündem 18.10.2021 12:00:00 0
Kırklarelinde Ataköy Halkı toprağı için mücadele ediyor

Kırklareline bağlı Pınarhisar ilçesinin Ataköy köyünde 17 Ekim 2021 Pazar günü bölge halkının katılımı ile "Bilgilendirme ve Birlik Beraberlik" toplantısı yapıldı.

KIRKLARELİ(İGFA)- Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, köydeki ormanlık alandan toprak alımı ve ağaç kesimi ile ilgili gelişmelerle ilgili detaylı bir konuşma gerçekleştirildi. Çevreyi olumsuz etkileyen çalışmalarla ilgili hazırlanan dilekçelerin İl Çevre Müdürlüğüne teslim edileceği açıklandı.

Ataköy halkıyla birlikte yapılan toplantıda Muhtarlık  ve köy sakinleri, çevreyi olumsuz etkileyen yanlış çalışmalara izin vermeyeceklerini açıkça belirtti. 

Toplantıda, Kırklareli Barosu'nun dava takibi ile gerekeni yapacağı söylenerek, destek veren herkese teşekkür edildi. 

 


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı