Kiliste yeni tedbirler masaya yatırıldı

Kilisin COVID-19 risk haritasında çok riskli bölgeye dönüşmesi dolayısıyla yeni alınacak tedbirler masaya yatırıldı.


Gündem 9.03.2021 17:30:00 0
Kiliste yeni tedbirler masaya yatırıldı

KİLİS (İGFA) - Kilis Valisi Recep Soytürk, pandemi sürecinin değerlendirilmesiyle ilgili COVID-19 toplantısı yapıldı. Kurum amirleri, meslek odaları ve STK Temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıya, Kili Belediye Başkanı Servet Ramazan, İl Jandarma Komutanı Ersin Aslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, İl Müftüsü Abdurrahman Şahin, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Memiler, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sadullah Büyükköşker, OSB Başkanı Mahir Can, Kilis Basın Cemiyeti Başkanı Nezir Çağlar katıldı.

Uzun süren toplantıda Kilisin şuandaki durumu ve bu durumun nasıl düzeleceği konusu görüşüldü. Kiliste vakaların çok fazla artış göstermesi dolayısıyla sıkı tedbirlerin alınması konusunda fikir birliğine varıldı.


Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı