Kiliste "sokak sağlıklaştırma projesi" sürüyor

Kilis Belediyesinin, 2nci etap sokak sağlıklaştırma projesi son gazla devam ediyor.


Gündem 1.03.2021 11:30:00 0
Kiliste

KİLİS (İGFA) - Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yetkililerle çalışmaları yerinde inceleyerek gidişat hakkında bilgiler aldı.

Başkan Servet konu ile ilgili, "Kilisi yaşatan ve yaşayan bir kent yapmak için haftanın her günü mesaide, şehrimizin her bölgesinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte hizmet yolunda bir aradayız. Cumhuriyet Caddesinin çehresini değiştirmek istediğimiz sokak sağlıklaştırma projemiz ile caddelerimiz daha modern bir görünüme kavuşacak" dedi.

 


Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da Almanya Cumhurbaşkanı Ankara'da
Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı