Gündem

Gündem Haberleri

Kilis Belediyesinden 8 Mart mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, sevginin ne demek olduğunu öğreten tüm kadınların bu özel gününü kutladı.


Gündem 8.03.2021 08:30:00 0
Kilis Belediyesinden 8 Mart mesajı

KİLİS (İGFA) - Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mesaj yayınladı. Başkan Ramazan yayınladığı mesajında, hayatımızın her alanında varlıklarıyla onurlandıran, üreten ve değer katan bir toplumun temel taşları ile annelik vasıflarıyla şefkatin, eş olma vasıflarıyla ise sevginin ne demek olduğunu öğreten tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Toplumda kadınların çok özel bir konuma sahip olduğunu kaydeden Başkan Ramazan, mesajında, "Gösterdikleri fedakarlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımızın ve milletimizin istiklali ve istikbâli için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin asalet timsali anneleri ile eşleri başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor