Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazandan ahde vefa

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, belediye eski başkanı merhum Av. Mehmet Abdi Bulutun adını ve hatırasını yaşatacaklarını söyledi


Gündem 25.02.2021 12:00:00 0
Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazandan ahde vefa

KİLİS (İGFA) - Başkanlığı döneminin etkin projelerinden olan ve belediye tarafından satın alınarak yıkımı gerçekleştirilmeden kısa bir zaman önce vefat eden Kilisin eski Belediye Başkanı Av. Mehmet Bulut, pasajların üstünde bulunan ucube binanın yıkımını göremeden ahirete intikal etmişti.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan yıkımı biten binanın yan duvarlarını farklı renklere boyattırdıktan sonra Merhum Başkan Abdi Bulutun dev fotoğrafını astırdı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, şehrin yetiştirmiş olduğu ender şahsiyetlerden, mütevaziliğiyle ve dürüstlüğüyle Kilislilerin gönlünde taht kurmuş, 7den 70e tüm hemşehrilerimizin başkanı olabilmeyi başarmış, her zaman iyi bir baba, iyi bir kardeş, iyi bir dost, iyi bir lider, iyi bir dava arkadaşı ve en önemlisi iyi bir insan olarak hatırlayacakları merhum Belediye Başkanı Av.Mehmet Abdi Bulutun adını ve hatırasını yaşattıklarını ve yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

 

 


Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim
Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı Kayseri'de Büyükşehir Meclisi toplandı
Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi ANTALYA'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin de yaralandığı teleferik kazası sonrası 5 gün havadan asılı kalan 36 kabin, halatlı sistemin çalıştırılması ile park pozisyonuna alındı.
Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet