Kilis Basın Cemiyetinden Karataş ve Karaya ziyaret

Kilis Basın Cemiyeti (KBC) Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kilis İl Temsilcisi Nezir Çağlar, KBC Üyesi Şükrü Uncuoğlu ve İGFA Kilis İl Temsilcisi Burak Özdemir, 7. Olağan Kongre’de AK Parti Kilis il başkanlığına tekrar seçilen Av. Murat Karat


Gündem 26.02.2021 09:00:00 0
Kilis Basın Cemiyetinden Karataş ve Karaya ziyaret

KİLİS (İGFA) - Kilis Basın Cemiyeti (KBC) Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kilis İl Temsilcisi Nezir Çağlar, KBC Üyesi Şükrü Uncuoğlu ve İGFA Kilis İl Temsilcisi Burak Özdemirden oluşan heyet, Başkan Av. Murat Karataş ve Musa Kara ile kongre ve Kilisin genel durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 İl Başkanı Av. Murat Karataş ve Gençlik Kolları Başkanı Musa Kara, Nezir Çağlar, Şükrü Uncuoğlu ve Burak Özdemire ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 


Isparta emniyet müdürü Koçak şehit polisin ailesini ziyaret etti Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, şehit Yonuz Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak “her zaman yanınızdayız” dedi.
Isparta merkezli 7 ilde operasyon: 13 kişi tutuklandı Isparta merkezli 7 ilde düzenlenen telefonla dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 20 şüpheliden 13'ü tutuklandı.
TMMOB’dan Kemer çıkarması TMMOB’dan Kemer çıkarması
"Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır" "Bucak Belediyesinin kaynakları hor harcanmamıştır"
Burada birlik beraberlik var Burada birlik beraberlik var