Kick Boks şampiyonları Kocaelide buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Kick Boks şampiyonlarını Kocaeli’de buluşturdu. İzmit’te bulunan Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen dev organizasyona 7 ülkeden 40 sporcu katıldı.


Gündem 29.03.2021 12:00:00 0
Kick Boks şampiyonları Kocaelide buluştu
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kick Boks Şampiyonlar Galası finaline ev sahipliği yaptı. Özellikle Azerbaycan ve İranlı sporcuların yoğun katılımı dikkat çekti. Bir diğer kardeş ülke Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Afganistan da temsil edildi. Kick Boks heyecanı pandemi kuralları nedeni ile seyircisiz düzenlendi. KOCAELİLER GALİP

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen Kick Boks Galası’nda mücadele eden iki Kocaelili sporcu Anıl Özdemir ve Süleyman Meydan günün kazananları oldu. Anıl Özdemir rakibini sert tekmeleri ile bezdirirken, Süleyman Meydan’ın rakibi ise müsabakaya çıkmadı. Süleyman ringe Kocaelispor atkısı ile geldi ve atkıyı açarak şehre selam gönderdi.

Çeşitli sıkletlerde yapılan müsabakaların ardından sıra Sinan Ulutürk’ün maçına geldi. 2015-2018 Kickboks Dünya Şampiyonu Sinan Ulutürk, İranlı rakibi Mostafa Ashouri ile karşılaştı. Müsabaka boyunca rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Sinan Ulutürk, Ashouri’nin 4 kez yere düşmesi nedeni (Knockdown)ile maçı hakem kararı sonrası kazanarak kemerini korudu.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı