Kepez’in evde sağlık ekibi yüzleri güldürüyor


Sağlık 17.09.2020 13:34:00 0
Kepez’in evde sağlık ekibi yüzleri güldürüyor

Kepez Belediyesi, yılın ilk 8 ayında engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı 6 bin 250 kişiye doktor, pansuman, evde kişisel bakım, ambulans, engelli nakil hizmeti vererek, 13 bin 561 işlem gerçekleştirdi.

Tıp Merkezi ile ilçe sakinlerine özel hastane konforunda hizmet sunan Kepez Belediyesi, Evde Sağlık ekibiyle de, bu hizmeti engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı olan hemşehrilerinin ayağına götürüyor. Kepez Belediyesi’nin engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı bireyler için kurduğu ‘Evde Sağlık Ekibi’, her gün yüzlerce hayır duası alıyor. Doktor, hemşire ve sağlık teknisyeninden oluşan evde sağlık ekipleri, yılın ilk 8 ayında 3 bin 651 kişiye doktor, bin 5 kişiye pansuman ve  117 kişiye de evde kişisel bakım hizmeti götürdü.  

Hizmeti hemşehrilerinin ayağına götürüyor

Her geçen gün sağlık hizmeti ağını genişleten Kepez Belediyesi, evde muayene ve tedavi  hizmetini üstlendiği engelli vatandaşlara ‘Engelli Nakil’, yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşlara da‘Ambulans’ hizmeti desteği de sunuyor. Kepez Belediyesi, yılın ilk 8 ayında yaşlı ve yatağa bağımlı bin 74 kişiye ambulans ve 403 engelli vatandaşa nakil hizmeti verdi. Kepez Belediyesi, yılın ilk 8 ayında evde sağlık hizmetiyle engelli, yaşlı, yatağa bağımlı 6 bin 250 kişiye hizmet vererek, 13 bin 561 işlem gerçekleştirdi. Kepez Belediyesi’nin evde sağlık hizmeti, evinden çıkamayan engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı vatandaşların yüzünü güldürüyor.


Keşan'da uyuşturucu operasyonları yoğunlaştı Keşan'da uyuşturucu operasyonları yoğunlaştı
Hayırsever Vergi Ağıl, ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG cihazı bağışladı Hayırsever Vergi Ağıl, ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG cihazı bağışladı
Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor Kabine seçim sonrası ilk kez toplanıyor
Muğla'da 'Rally Bodrum' heyecanı Muğla'da 'Rally Bodrum' heyecanı
Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor Yurt genelinde hava sıcaklığı artıyor