Gündem

Gündem Haberleri

Kepez’e 21 yeni semt parkı


Gündem 26.09.2019 01:09:00 0
Kepez’e 21 yeni semt parkı

Kepez’e 21 yeni semt parkı

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2019 Ocak ayından itibaren ilçeye toplamda 44 bin 639 metre karelik, 21 yeni semt parkı kazandırdı.

Kepez Belediyesi, Antalya’nın en yeşil merkez ilçesi Kepez’e yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 2019 Ocak ayından itibaren ilçeye toplamda 44 bin 639 metre karelik,  21 yeni semt parkı kazandırdı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün göreve geldiği 2009 yılından itibaren değişen ve gelişen Kepez,  459 adet yeni semt parkına kavuştu. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni semt parkları kazandırırken, bir yandan da mevcut parkların bakım ve onarım işlerini de üstlendi.

Her yeni park, yeni bir yeşil alan

Kepezlilerin hizmetine sunulan her semt parkı ise ilçenin yeşil alan oranını da bir kat daha artırdı. Kepez’in yeni semt parklarında, diğer parklardaki gibi yürüyüş alanları, yeşil alanlar, jimnastik aletleri, pergoleler, oturma gurupları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Değişen ve gelişen Kepez’e yüzlerce yeni park kazandıran Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sakinlerine de doğanın kucağında yeni semt parkları kazandırmaya devam edecek. 


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı
Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi buluştu Bursa’da startup yatırımcı ekosistemi buluştu
Katma değerli ihracata odaklandı Katma değerli ihracata odaklandı
Tarihi tura Spil Dağı tırmanışı ile devam Tarihi tura Spil Dağı tırmanışı ile devam
Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek Kipi Sınır Kapısı iyileştirilecek