KBC Kurucu Başkanı Çağlardan Akhana ziyaret

İGF Sosyal İşler Başkanı, Kilis Basın Cemiyeti (KBC) Kurucu Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Kilis İl Temsilcisi Nezir Çağlar, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan’ı ziyaret etti.


Gündem 30.03.2021 09:30:00 0
KBC Kurucu Başkanı Çağlardan Akhana ziyaret
BURSA (İGFA) - İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF)’nun 1. Olağan Genel Kongresi için Bursa’da bulunan Nezir Çağlar, Kilis’te Vali Yardımcılığı yapan Ulaş Akhan’ı Bursa Büyükşehir Belediyesi genel sekreterlik makamında ziyaret etti.
Ulaş Akhan’ın Kilis’te görev yaptığı zamanlarda güzel bir dostluk kurduğunu belirten Çağlar, “Ulaş Akhan ile irtibatı hiçbir zaman koparmadık. Gerek Ağrı Doğubeyazıt Kaymakamlığı ve gerekse Antalya Kaş Kaymakamlığı görevini ifa ettiğinde her zaman görüşme imkanımız oldu. Son olarak , Bursa Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliğine atandığında ise yine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştum. Ulaş Akhan görev yaptığı yerlerde birebir halkla iç içe olan ve kendini sevdiren bir idarecidir. Bursa’da bulunduğum 4 gündür gördüm ki, Bursa halkı da Ulaş Akhan’ı benimsemiş durumda. Akhan’ın daha iyi yerlerde ve görevlerde bulunacağından hiç şüphem yok” ifadesini kullandı.
Çağlar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ise, “Kilis Vali Yardımcılığı görevinde iken tanıştığım Nezir Çağlar’ı her zaman takdir etmişimdir. Basın sektörü içinde belli bir çizgisi olan ve dik duruş sergileyen bir kardeşimizdir. Ben Kilis’te iken yerel medya mensubu bir kardeşimiz olan Nezir Çağlar mesleği ile ilgili bir çok atılım yapmış ve mesleki STK’ların temsilciliğini yürütmektedir. Son olarak merkezi Bursa’da bulunan İGF’de yer alarak federasyon bünyesinde kurulan İGF Haber Ajansı’nın Sosyal İşler Başkanlığını yürütmektedir. İGF’nin 1. Olağan Genel Kurulu’nun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Kilis’e özgü ürünlerden oluşan, Ruby kahve, kahvaltılık zahter, zeytinyağı, zeytinyağlı sıvı sabun, zeytinyağlı sabun ve cennet çamurundan oluşan hediye paketini takdim eden Çağlar, “Her ne kadar Bursa’da bir zeytin memleketi olsa da Kilis’in zeytin ürünleri oldukça kalitelidir ve özlemişsinizdir” dedi. Akhan ise, “Kilis’e özgü her şeyi özledim” diyerek teşekkürlerini sundu. Çağlar’ın ziyareti sırasında KBC Üyesi ve Hududeli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Muhammed Güvenlier de hazır bulundu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu