KAZADA YAŞAMINI YİTİREN OĞLUNUN CENAZE NAMAZINI KILDIRDI


Gündem 19.03.2021 00:38:00 0
KAZADA YAŞAMINI YİTİREN OĞLUNUN CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

ISPARTA'da, otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada yaşamını yitiren üniversite öğrencisi 26 yaşındaki Muhammed Emin Okudan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazını Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi olan babası Prof. Dr. Rifat Okudan kıldırdı.

İstanbul Caddesi ile 253 numaralı caddenin kesiştiği Çünür kavşağında 15 Mart Pazartesi günü meydana gelen kazada, Salim M.'nin kullandığı 07 ANF 520 plakalı otomobil ile Erbay B. yönetimindeki 07 LKL 27 plakalı minibüs çarpıştı. Kontrolden çıkan minibüsün yan yattığı kazada, sürücülerle otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.  Kazaya karışan otomobilde bulunan ve ağır yaralanan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İlahiyat Fakültesi öğrencisi olan ve aynı fakültenin öğretim üyesi Prof. Dr. Rıfat Okudan'ın oğlu olan Muhammed Emin Okudan, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Okudan'ın cenaze namazı bugün Ayazmana Mahallesi'nde bulunan Dilara Camii'nde kılındı. Cenaze namazını Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde öğretim üyesi olan babası Prof. Dr. Rifat Okudan kıldırdı.


MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti Kayseri İstihdam Fuarı İstişare Toplantısı Kayseri OSB’de gerçekleşti
BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı BUTEKOM Tarafından Yürütülen BUTEXCOMP Projesi tamamlandı
BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi BİLSEM'lerde bireysel uygulama dönemi
Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak Başkan Palancıoğlu "Salon Sporları Merkezi" ile sporcuların hayatına dokunacak