Kayseriye 5 yıldırlı otel konforunda misafirhane

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’nin ardından Şehir Hastanesi’nde de yapımına karar verdikleri 5 yıldızlı otel konforundaki Hasta Yakını Misafirhanesi’nin ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu.


Gündem 15.03.2021 14:30:00 0
Kayseriye 5 yıldırlı otel konforunda misafirhane

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 5 yıldızlı otel konforunda bir misafirhaneyi projelendirerek Kasım ayında temelini atılması ardından  Şehir Hastanesi karşısında da misafirhane yapılmasına yönelik karar aldı. İhale sürecinin tamamlandığını duyuran Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "5 yıldızlı otel konforunda Hasta Yakını Misafirhanesi’nin inşaatına hızla başlıyoruz” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Kayseri Şehir Hastanesi’ni kente armağan ettiği için teşekkürlerini ileten Başkan Büyükkılıç, pandemi döneminde hastanenin değeri daha çok anlaşıldığını söyledi.

5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA BARINMA İMKANI

Çevre illerden ya da ilçelerden gelen ve yatılı olarak tedavisi devam eden hastaların yakınlarının konaklayabilecekleri bir misafirhane olarak tasarlanan projenin bina oturum alanı 500 metrekare, toplam inşaat alanı ise bin 500 metrekaredir. Bina, zemin+2 kattan oluşurken, 18 adet 5 yıldızlı otel konforunda normal konaklama odası 6 adet engelli konaklama odası ve toplam 24 adet oda bulunuyor. Proje bünyesinde konaklama birimlerine hizmet verecek restoran, oturma ve dinlenme bölümü, çamaşırhane ve idari ofisler bulunuyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı