Kayseri Melikgazide Tınaztepe Aile Sağlığı Merkezinde çevre düzenlemesi başladı

Kayseride Melikgazi Belediyesi, 6 ay gibi kısa bir sürede yapımını tamamladığı Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezi’nin çevre düzenleme çalışmalarına başladı.


Gündem 3.03.2021 17:30:00 0
Kayseri Melikgazide Tınaztepe Aile Sağlığı Merkezinde çevre düzenlemesi başladı

KAYSERİ (İGFA) - Melikgazi ilçesinde çevre düzenlemesi, yeşil alan, parke ve bordür çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, hayırsever Sarıalp ailesi ile Tınaztepe Mahallesinde yapımına başladığı Ahmet-Selahattin Sarıalp Aile Sağlığı Merkezini 6 ayda tamamladı. Melikgazi’de bulunan eksikliklerinin giderilmesi ve vatandaşlarımızın daha modern, daha huzurlu ve daha rahat ortamlarda hizmet alabilmeleri için çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Palancoğlu, "Ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Sağlık merkezinin etrafında çevre düzenleme çalışması başladı. Burada oyun alanı, parke, bordur, peyzaj ve otopark çalışması yapılacak. Çalışmaların tamamlanması ile bu yeni sağlık merkezimizi de kısa sürede hizmete açacağız” dedi.




Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat! Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma KSO'nun 'sürdürülebilir' yarışmasında ikinci buluşma
Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı Bursa'da sağlık sektöründe kariyer fırsatı
'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti 'Gençlerle El Ele'de ilk deneme testi gerçekleşti
Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki! Yerli ve Milli Parti'den Mardin'de 'Milli Marş' kararına tepki!