Kayseri Hacılarda yol çalışmaları sürüyor

Kayseride Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ilçede asfalt, altyapı ve üstyapı programlarının yanı sıra imar yolu açma çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.


Gündem 24.02.2021 15:00:00 0
Kayseri Hacılarda yol çalışmaları sürüyor

KAYSERİ (İGFA) - Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile geçen yıl Karpuzsekisi ve Hürmetçi mahallelerinin yapılan çalışmalarla modern altyapıya kavuştuğunu anımsattı. Karpuzsekisi Mahallesi konut dışı kentsel çalışma alanında imar yolu çalışmalarımız devam ettiğini belirten Başkan Özdoğan, "Burada faaliyet gösterecek işletmeler için 3 kamyon 1 ekskavatör 1 loder ile yaklaşık 1 km’lik yol çalışmasında ince malzeme serimi yapılarak yol açma çalışmalarımız tamamlanacak. Amacımız her zaman vatandaşlarımızın daha konforlu ve güzel alanlarda yaşayabilmesi için bütün gücümüzle çalışacağız” dedi.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu
Tarihi bisiklet turunda 6. gün Tarihi bisiklet turunda 6. gün
Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı Kurumların beyan ve ödeme süreleri uzadı