Kayseri Hacılarda 18 işçinin toplu sevinci

Kayseride Hacılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden 18 işçinin toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.


Gündem 3.03.2021 15:00:00 0
Kayseri Hacılarda 18 işçinin toplu sevinci

KAYSERİ (İGFA) - Hacılar Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında iki yıllık toplu iş sözleşme imzalandı. İmza törenine Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Daire Müdürleri ve İşçi Temsilcisi Onur Yalçın katıldı.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Hacılar Belediyesi ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandığını kaydederek, ilk yıl ücretlere ve sosyal haklara yüzde 17, ikinci yılda da yine aynı oranda zam ilave edileceğini bildirdi. Toplu iş sözleşme sürecinde Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a teşekkür eden Başkan Çelik, "Başkanımız hem yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde, vermiş olduğu ücretle de üyelerimizin gönlünde yer tutuyor” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise, toplu görüşme sürecinde çalışan arkadaşları aileleriyle birlikte daha huzurlu, daha rahat yaşam koşullarını oluşturmayı esas aldıklarını söyledi. Başkan Özdoğan, personelinin Hacılara verilen desteği bu sözleşmeyle taçlandırdıklarını kaydetti.  

Konuşmalar sonrasında Hacılar Belediyesi’nde kadrolu çalışan 18 işçinin toplu iş sözleşmesine ilişkin protokol imzalanırken, Hizmet İş Sendikası Başkanı Serhat Çelik, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a vazo hediye etti.


ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor
Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi! Hudut Kartalları sınırda geçit vermedi!
Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor Maden ihracatında kayıplar telafi ediliyor
9 günlük tatilde hava rekoru! 9 günlük tatilde hava rekoru!