Kayseri Büyükşehirden ilçelere millet bahçesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı millet bahçelerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin yapımını hızla devam ettirirken, diğer taraftan da ilçeleri millet bahçeleri ile donatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Bel


Gündem 2.03.2021 18:00:00 0
Kayseri Büyükşehirden ilçelere millet bahçesi

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaşanabilir şehirler içi önceliklerden birisinin de yeşil alan olduğunu ve bu kapsamda millet bahçelerinin vatandaşın hizmetine sunulmasını önemsediklerini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi olarak projelendirdikleri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Büyükkılıç, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza’da millet bahçeleri yapılmasına yönelik proje hazırlandığını ifade ederek, çalışmaların bu yıl başlatılacağını söyledi.

İnsanın sağlıklı, huzurlu, uzun ömürlü olması için şehir içerisinde gerekli yeşil alan gayretlerini millet bahçeleri ile taçlandırdıklarını açıklayan Dr. Memduh Büyükkılıç, "Şehir merkezine inşa edeceğimiz millet bahçesi ile yetinmiyoruz. Aynı imkânlardan, aynı güzellikten faydalandırmak için her ilçemize de millet bahçesi yapılmasını kararlaştırdık. Bu anlamda 2021 yılında inşallah Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza olmak üzere 6 ilçemize millet bahçesini yapmaya başlayacağız” ifadelerinde bulundu.

 

 


Baro Başkanı Rona’dan Başkan Zeyrek’e Ziyaret Baro Başkanı Rona’dan Başkan Zeyrek’e Ziyaret
Düzce'de ilaçlama çalışmaları yeniden başladı Düzce'de ilaçlama çalışmaları yeniden başladı
Başkan Aras'tan Turizm Haftası mesajı Başkan Aras'tan Turizm Haftası mesajı
Minikler Nilüfer'de eleştirel bakış açısı kazanıyor Minikler Nilüfer'de eleştirel bakış açısı kazanıyor
Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok! Ticaret bakanlığı açıkladı... Üçüncü ülkelerin ürününe bile geçit yok!