Gündem

Gündem Haberleri

Kasımda sanat Sakaryada


Gündem 25.10.2021 13:30:00 0
Kasımda sanat Sakaryada

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri takvimi belirlendi.

SAKARYA(İGFA)- Geçtiğimiz günlerde Sakarya'nın Sapanca bölgesinde yapılan şiir akşamları etkinlikleri, kasım ayında da devam edecek. 

Yoğun sanat faaliyetlerinin düzenleneceği Kasım Kültür Sanat etkinliklerinde Resul Dindar, Semih Kaplanoğlu, Ömer Tuğrul İnançer, Nurullah Genç, Serdar Tuncer, İsmail Kara gibi isimler,Sakarya halkına konser heyecanı yaşatacak.Ödüllü oyuncu Vincent Cassel’in rol aldığı Kural dışı filminin yanı sıra Dünyaca ünlü Yönetmen Heneke’nin Saklı filmi de izleyiciyle buluşacak. Sanat etkinliklerinin yanında FİFA kokartlı hakemi Atilla Karaoğlan ile futbol üzerine söyleşi düzenleyecek. 

 


Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik” Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik”
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak? 2024 yazının trend renk ve kumaşları neler olacak?
CHP'li vekil '23 Nisan Marşı'nın engellenmesini TBMM'ye taşıdı CHP'li vekil '23 Nisan Marşı'nın engellenmesini TBMM'ye taşıdı