KARAMANLI BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ SALDA KAYAK MERKEZİNE OTOBÜS SEFERİ


Yaşam 7.01.2020 13:27:00 0
KARAMANLI BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ SALDA KAYAK MERKEZİNE OTOBÜS SEFERİ

Burdur Karamanlı’dan Salda Kayak Merkezi için küçük ama etkili adım atılıyor. Karamanlı’nın Başarılı belediye başkanı Fatih Selimoğlu hem ilçe halkının gönlünü alacak, hem de Salda Kayak Merkezinin ziyaretçi trafiğini artıracak bir girişime adım atıyor. Başkan Selimoğlu Salda Kayak Merkezine  PAZAR günleri Karamanlı’dan ücretsiz araç kaldıracak. Salda Kayak Merkezi turizmine bizimde bir katkımız olsun diyen Başkan Selimoğlu ulaşım imkanı olmayan tüm vatandaşlar için ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını açıkladı.

BAŞKAN SELİMOĞLU “Salda Kayak Merkezine Ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımızın Ücretsiz olarak ulaşımını sağlayacağız  Hem Turizme katkı sağlayacak hemde vatandaşımıza ulaşım imkanı sağlamış olacağı Otobüsümüz Belediyemiz önünden hareket edecektir”Dedi.

*** HALKA HİZMET HAKKA HİZMETDİR ***


Hayvan sayısı arttı, fiyatlar düştü Isparta’da hayvan sayısının artması ve ete talebin azalması nedeniyle kırmızı et fiyatlarında düşüş yaşandı.
Çalışanların beklediği müjdeyi Bakan Işıkhan verdi! Esnek çalışma modeli geliyor Çalışanlar dikkat! Uzaktan ve esnek çalışmada düzenleme sinyali Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Çalışma Genel Müdürlüğümüz bu konuda mevzuat düzenlemelerini gerçekleştiriyor." dedi.
TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ TEFENNİ'DE MİNİKLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
İhtiyaç sahipleri için ‘Ekmek kart’ uygulaması Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ekmek kart uygulaması üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI EMNİYET EKİPLERİ MOTOSİKLET HIRSIZLARINI KISKIVRAK YAKALADI