Karaman-Mersin yolundaki kayıp kişi de sağ bulundu

Karaman-Mersin yolunda yoğun kar nedeniyle yolda araçları kara saplanan ve mahsur kalan 2 kişiyi kurtaran Jandarma, AFAD ekipleriyle 53 saatlik arama sonrasında kayıp bir kişiye de ulaştı.


Gündem 29.03.2021 16:00:00 0
Karaman-Mersin yolundaki kayıp kişi de sağ bulundu

MERSİN (İGFA) - Karamanda, yoğun kar nedeniyle trafiğe kapatılan yolda araçları kara saplanan ve mahsur kalan Furkan Keleş (23) ile Rabia Bingöl (19), AFAD ve jandarma ekiplerince kurtarıldı. Ege Kabalakın (26) bulunması için çalışmaları sürdüren ekipler, şahsın da sağ olarak bulunduğunu duyurdu.

Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı video ile kayıp vatandaşın da Mersin Çamlıyaylada kaybolduğu yerden 40 kilometre uzaklıkta devriyeler ile AFAD ve bir helikopter ile yapılan 53 saatlik arama sonucu sağ olarak bulunduğunu paylaştı. 


İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı
Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir? Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir?
Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Manisa İl Başkanı Çınarlı oldu
Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı Başkan Aydoğmuş'tan Malatyaspor yönetimine çağrı