Karabağlar Belediyesi okulları yeniliyor

Karabağlar Belediyesi eğitim alanındaki kapsamlı çalışmalarını devam ettiriyor.


Gündem 29.09.2021 13:00:00 0
Karabağlar Belediyesi okulları yeniliyor

İZMİR(İGFA)- İzmir'e bağlı Karabağlar Belediyesi eğitim için çalışmalarına devam ediyor. Çocukların sağlıklı koşullarda eğitim görmesi için belediye ekipleri tarafından okullarda büyük çaplı onarım başlatıldı.

Karabağlar Belediye okula başlayan öğrencilerin kırtasiye ihtayaçlarını karşılamak için KARBEM ile destek sağladı. Üniversitelerin barınöa ihtiyaçlarına da çözüm için Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu hizmete sunuldu. Eğitim alanında yapılan bu çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Farklı bölgelerdeki okullarda yaklaşık 3 ay sürecek kapsamlı çalışma başlatılacak. 

Yapılan eğitim çalışmalarıyla ilgili konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Yerel yönetim olarak tüm gücümüzle, eğitimin ve geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu doğrultuda okullarımızın boya badana ihtiyaçlarını kendi ekiplerimizle gidermenin yanı sıra, büyük ölçüdeki onarım işlerini de ihale yöntemiyle yerine getiriyoruz. Çünkü eğitimin kalitesi, fiziki mekanların sağlıklı olmasına bağlı. Hedefimiz kış koşulları bastırmadan öğrencilerimizi bir an önce sağlıklı ortamlarına kavuşturmak” dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı