KANTİN - İŞ-SEN GENEL BAŞKANI OKAN FIRAT


Yaşam 30.07.2020 22:58:00 0
KANTİN - İŞ-SEN GENEL BAŞKANI OKAN FIRAT

KANTIN-İŞ SEN Genel Başkanı Okan FIRAT' tan ‘Kurban Bayramı’ mesajı Tüm kantin işletmecileri işveren Sendikası Genel Başkanı Okan FIRAT, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Fırat, bayram mesajında duygu ve düşüncelerini şöyle belirtti; Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların hep birlikte yaşandığı bayram günleri, daha çok kaynaşmak için önemli bir fırsattır.

Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe hep birlikte yaşamanın vermiş olduğu huzuru yaşayalım. Öte yandan korona virüsünün etkisi geçmiş değil. Bu nedenle tüm üye, meslektaş ve ailelerimizin alınan tedbirlere uymasını, salgınla top yekûn mücadelenin bir parçası olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm islam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu