Kadınları övdü, karısını öldürdü

1 yıl önce Kadınlar Günü’nde edebiyat parçalayan Zeynel K., tam 365 gün sonra eşini çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldürdü.


Gündem 7.03.2021 16:30:00 0
Kadınları övdü, karısını öldürdü

ANKARA (İGFA) - Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Durali Alıç Mahallesi’nde meydana gelen olayda komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Reyhan K.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Reyhan K.’nin cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise bölgede yaptığı arama sonucu Zeynel K.’yi yakaladı.

Ayrıca, Zeynel K.’nın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verildiği ifade edildi. Öte yandan zanlının geçtiğimiz yıl Kadınlar Günü’nde paylaştığı mesaj ise dikkatlerden kaçmadı: “ Kadın şiirdir, şairi belli olmayan. Kadın çiçektir, koklamaya bile kıyılamayan. Kadın meltemdir ılık ılık eser ama bir fırtına gibi yıkar geçer… Bir kadın sizden vazgeçiyorsa sebebi sizi sevmemesi değil sizin yeterince çaba göstermemenizdir. Kadınlar Gününüz kutlu olsun.”
 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı kütüphaneler yapay zeka ile entegre oluyor
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz” Mehmet Savran; “Zafer kazanmaya emin adımlarla ilerliyoruz”
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı