Yaşam

Yaşam Haberleri

KADEM BASIN GÜNÜMÜZÜ KUTLADI


Yaşam 21.10.2021 16:22:00 0
KADEM BASIN GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gençlik Kolları Başkanları Barış Karabulut ve Araz Nermin Kalmaz, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Akdeniz habercisi Genel Yayın Yönetmeni Samet Memiş'e çiçek takdim ederek gününü kutladılar.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde gazetecileri unutmadı. Başkan Kayacan KADEM Gençlik Kolları Başkanları Barış Karabulut ve Araz Nermin Kalmaz’ı görevlendirerek gazetecilere çiçek takdim etme suretiyle onların günlerini kutladı.
SAMET MEMİŞ'E ÇİÇEKLİ KUTLAMA: KAYACAN; “BASININ DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSEDİYORUZ”
KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bizleri habersiz bırakmayan, toplumun nabzını tutan ve mesleğini layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyorum. KADEM olarak her zaman yanımızda ve destecimiz olarak htiğimiz gazetecilerimizin bu mutlu gününü çam sakızı çoban armağanı bir hediye ile kutlamak istedik” dedi.
MEMİŞ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Araştırmacı ve soruşturmacı gazeteci Akdeniz habercisi Genel Yayın Yönetmeni Samet Memiş; "Kadın ve demokrasi Derneği çalışmalarını olumlu bulduğunu STK olarak verimlilik noktasında topluma önemli derecede Güven verdiklerini Özellikle kadınların dışında tüm topluma sirayet ediyorsunuz ifadelerini kullandı. "Bu mutlu günlerinden kendilerine çiçek takdim ederek gününü kutlayan KADEM Isparta İl Temsilcisi Gonca Cankut Kayacan’ın nezdinde tüm KADEM ailesine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı