Jandarma ve İşkurdan ortak COVID-19 denetimi

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ile İŞKUR Müdürlüğü tarafından COVID-19 ile mücadele kapsamında Organize Sanayi Bölgesindekiler başta olmak üzere fabrika ve işyerleri ile servislerde denetimler yapıldı.


Gündem 23.02.2021 11:30:00 0
Jandarma ve İşkurdan ortak COVID-19 denetimi

AKSARAY (İGFA) - Aksarayda "Sağlık için, hepimiz için" sloganıyla İşkur Müdürlüğü ile ortaklaşa Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere tüm ilçelerde faaliyet gösteren fabrikalar ve işletmeler ile servis araçlarında kontrol ve denetim yapıldı.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından Vali Hamza Aydoğdunun talimatıyla yapılan denetimlerde, COVID-19 salgını ile mücadelede maske, mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Kurallara uymayan servis araçları ve firmalar uyarılırken, bazı firmalara idari para cezaları kesildi. Denetimlerde bir çok firma ve servis araçlarında da, bilgilendirmeler yapıldı.








Kayseri Kocasinan'da 3 günlük çocuk şenliği Kayseri Kocasinan'da 3 günlük çocuk şenliği
Hürmetçi Sazlığı için özel çalıştay Hürmetçi Sazlığı için özel çalıştay
ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi" ERÜ'den "Uluslararası Medya, Dijital Kültür ve Din Kongresi"
Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.