JAK Timlerinden, Davraz'da yaralanan 59 kişiye ilk yardım


Asayiş 4.02.2020 19:20:00 0
JAK Timlerinden, Davraz

Isparta İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) Timi, kentteki önemli turizm merkezlerinden olan Davraz Kayak Merkezi'nde sezon başınan buyana meydana gelen çeşitli kazalarda yaralanan 59 kişiyi kurtardı.

Akdeniz'deki önemli turizm merkezlerinden olan Isparta Davraz Kayak Merkezi, kayak sezonunun başlamasıyla birlikte her gün binlerce ziyaretçi alıyor. Özellikle hafta sonu tatilcilerin ve kayak severlerin en uğrak yerlerinden olan Davraz Kayak Merkezi'nde ziyaretçilere her türlü imkanlar sunulmasının yanı sıra istenmeyen kazalarla da karşılaşılabiliyor. Merkezde, kayak sezonunda yoğunluk yaşanan 20 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında 59 kişi yaralandı.

 

Yaralanan 59 kişinin JAK Timi tarafından kurtarıldıktan sonra 112 Acil Servis ekiplerine teslim edildiği ve daha sonra gerekli tedavilerinin gerçekleştirildiği belirtildi.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi