İzmitte engelsiz taksi yardıma koştu

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Engelsiz Taksi hizmeti, 3 gün fizik tedavisi olan Mesut Arıyı sağlık merkezine götürdü.


Gündem 14.10.2021 09:30:00 0
İzmitte engelsiz taksi yardıma koştu

KOCAELİ(İGFA)-  Dezavantajlı vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmek, karşılaştıkları güçlükleri azaltmak adına İzmit Belediyesi tarafından faaliyet gösteren Engelsiz Taksi, Mesut Arı'ya yardım etti. 

Mesut Arı, ekipler tarafından haftada 3 gün evinden alınarak fizik tedavi kliniğine götürülüp tekrar evine bırakıldı.

Hizmetten yararlanmak isteyen dezavantajlı vatandaşlar ya da refakatçileri İzmit Belediyesi’nin 0262 318 00 00 (dahili 4214) numaralı telefonunu arayarak randevu oluşturabiliyor.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.